Zasebna šola za varnostno izobraževanje Čas

Objavljeno Ponedeljek, 15 September 2014

Čas ponudba

Štev.: I-1/01-70/14

Datum: 6. 9. 2014

 

ZADEVA: PONUDBA ZA VPIS V SREDNJO STROKOVNO ŠOLO

V zadnjem času je kar nekaj upokojencev Policije oziroma Ministrstva za notranje zadeve za svoje sorodnike klicalo našo šolo in spraševalo o pogojih za vpis v Čas – Zasebno šolo za varnostno izobraževanje d.o.o., ki izvaja javno priznan program za pridobitev srednje strokovne izobrazbe V. stopnje z nazivom »tehnik varovanja«. Glede na navedeno vam v nadaljevanju v zvezi s tem posredujemo ustrezne informacije.

Na našo šolo je možen vpis s končano strokovno oziroma poklicno šolo III. oziroma IV. stopnje, z nedokončano srednjo šolo, izjemoma pa tudi s končano osnovno šolo. Šolanje traja dve leti, mnogi pa šolanje zaključijo tudi v 15. mesecih. Cena dveh letnikov z maturo znaša 2.900,00 evrov. Ob tem ponujamo tudi možnost obročnega plačevanja. Vpis bo potekal do konec meseca septembra. Poleg navedenega vam ponujamo možnost, da si delavci gospodarskih družb, ki delujejo v okviru vašega kompetenčnega centra, pri nas pridobijo v zelo kratkem času (15 mesecih) javno priznano srednjo strokovno izobrazbo V. stopnje z nazivom »tehnik varovanja«. Predavanja bomo izvajali ob četrtkih in petkih popoldan ter v soboto dopoldan, možno pa je tudi samoizobraževanje s konzultacijami s profesorji.

Vpis je možen s končano strokovno oziroma poklicno šolo III. oziroma IV. stopnje, nedokončano srednjo šolo, izjemoma pa tudi s končano osnovno šolo. Cena dveh letnikov z maturo znaša 2.900,00 evrov. Ob tem ponujamo tudi mesečno obročno plačevanje in ustrezen popust ob večjem številu vpisanih. Seveda pa smo odprti tudi za druge dogovore, ugodnosti in popuste. Vpis bo potekal do konec meseca septembra.

Ker smo na šoli že naredili izjemo za prvo generacijo vojakov slovenske vojske in športnike s tem, da smo jim dali ustrezen popust, smo se na šoli odločili, da bomo tudi vsem otrokom, vnukom in drugim sorodnikom upokojencev Policije ter Ministrstva za notranje, dali ustrezen popust oziroma omogočili boljše plačilne pogoje in sicer:

-       omogočili bi mesečno obročno plačevanje šolnine,

-       na celotno ceno bi dali 15% popust in

-       v primeru takojšnega plačila šolnine za posamezni letnik bi dali popust 20%.

Več informacij o šoli in programu šole lahko dobite na www.varnostnoizobrazevanje-cas.si.

Za vsa vprašanja sem dosegljiv na 041 68 29 68 oziroma na meil: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

S spoštovanjem in lepimi pozdravi.

                                                                                                        Ravnatelj

                                                                                               mag. Dušan Kaplan

                                                                                                    

Copyright 2014 Zasebna šola za varnostno izobraževanje Čas.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free